A keresőoptimalizálás nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében, hiszen csak így van lehetőséged organikusan a keresők listájának az élére kerülni. Biztosan Te is tudod, hogy a találati lista első 3 helyén szerepelni a számodra fontos kulcsszavakra egy kiváltságos dolog, hiszen nem mindenki képes ide felkerülni. Azonban, ha már ott vagy nagyon sok új ügyfeled lesz és mindez ingyen. Miben különbözik a sikerdíjas seo szolgáltatásom egy általános megbízástól? Attól, hogy ebben az esetben csak a sikerek után kell fizetni. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy a többi esetben ne lennénk siker orientáltak, csak vannak olyan esetek, amikor ez a kifizetődőbb az ügyfeleknek.

De melyiket válaszd?

Erre nehéz felelni, mert több tényező befolyásolja a döntést. Nem mindegy, hogy jelen pillanatban milyen állapotban van az oldalad és mit szeretnél elérni és mennyi idő alatt. Szeretnéd megtudni, hogy melyik megoldás kifizetődőbb számodra? Akkor kérj ajánlatot. J

Mik befolyásolják a seo helyezésed?

  • Évről évre egyre fontosabb tényező a honlapod gyorsasága. Éppen ezért érdemes eltávolítani minden felesleges információt, ami lassíthatja a működését.
  • Az oldalad tartalma. A Google fontos célkitűzése, hogy valóban minőségi tartalommal töltse meg az internetet és ennek érdekében pedig azokat a honlapokat helyezi előtérbe, amik ezeknek a paramétereknek megfelelnek. Törekedj Te is arra, hogy olvasmányos, érdekes és értéket adó szövegek jelenjenek.
  • A következő nagyon lényeges kérdés a kulcsszó sűrűség. Ez is folyamatosan változik, de jelen pillanatban 0,5-0,7% az ideális kulcsszó sűrűség. Ez azt jelenti, hogy a szöveged teljes tartalmához viszonyítva ennyinek kell lennie a fő kulcsszabad arányának. Ebben nincs benne a ragozott alak és az egyéb a témához szorosan kapcsolódó lényeges kifejezések.
  • Képek használata. A vizuális tartalmak évről évre egyre lényegesebbek. Ennek talán az lehet az oka, hogy az emberek manapság már nagyon nem szeretnek olvasni és egy hosszabb szöveg nagyon sok ember elrettent. Azonban, ha képekkel van hígítva sokkal könnyebben emészthető.
  • A linkek megfelelő használata is lényeges. A Google szemében lényeges rangsorolási szempont, hogy milyen belső és külső linkprofillal rendelkezel.

És még sokéig sorolhatnám azokat a tényezőket, melyeket a Google figyelembe vesz a rangsorolás folyamatában. Arról nem is beszélve, hogy ezek az irányelvek rendszeresen változnak. Ami az egyik nap még nem volt lényeges az másnap már nagy súllyal bírhat, de ugyan ez fordítva is megtörténhet.

Bár a Google már nem sorol hátra büntetésképpen, azonban a fekete kalapos technikák még mindig nem kifizetődőek, hiszen rengeteg időt és energiát pazarolsz el velük. Éppen ezért nem mindegy, hogy kivel működsz együtt, hiszen lehet, hogy eszközökkel próbálkozik, amik teljesen hatástalanok. Sajnos ezen a területen is bőven akadnak kóklerek, ezért kérlek légy óvatos!

Miben lehetek a segítségedre?

A legújabb Google irányelvek mentén haladva olyan módosításokat végzek el az oldaladon, amik segítségével megkezdődhet az utad a kereső első három helye felé. Ezekben a változtatásokban az a másik nagyon jó dolog, hogy sok esetben a felhasználói élményt is javítják. Így lényegében két legyet üthetsz egy csapásra.

A sikerdíjas seo szolgáltatásomat annak érdekében hoztam létre, hogy mindenki a számára legjobb konstrukciót kaphassa. Vannak olyan vállalkozások és weboldalak, akik számára egy általános szerződés a legkifizetődőbb. Annak ellenére, hogy a sikerdíjas seo nagyon csábítóan hangzik azt javaslom, hogy ne dőlj be minden szép szónak, mert bizony lehetnek olyan esetek, amikor a folyamatos együttműködés a jobb számodra. Ne dőlj be a hihetetlenól jó ajánlatoknak, mert sajnos sokan kihasználják mások jó hiszeműségét és könnyen csalódhatsz. Lehet, hogy hosszú hónapokig vagy egy évig is fizetsz a kreált bizonyítékokért.

Még egy dolog, amire fel kell hívnom a figyelmed!

Nincs olyan, hogy egyszeri seo. A sikerdíjas keresőoptimalizálásnak sincs értelme, ha az elért cél után nem teszel érte. Az oldalad karban tartása ugyan annyira fontos, mint a sikerek elérése, mert különben néhány héten belül már valaki más lesz a Te helyeden a keresőben.