Kinek ajánlom? Kezdőknek, haladóknak! Nézd meg, videóban elmondom a lényeget.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wmlY9wxdIz8[/embedyt]

 

 

Itt kérheted el a tréninget.

Szeretnél előrébb kerülni a keresőben? Nem tudod, hogy a törekvéseid, miért maradnak eredmények nélkül? Jól jönne egy kis segítség?

Bökönyi Norbert- AdWordsHirdetés.com

Bökönyi Norbert

Online marketing szakember
Sevizsgalat.hu

Új vagy még a seo területén? Vagy már régóta próbálod feljebb tornázni az oldalad a találati listában? De nem tudod, hogy miért nem sikerül egy helyet sem előrébb mozdulnod? Néha elbizonytalanodsz, hogy érdemes e egyáltalán foglalkozni vele?

A válaszom: határozottan igen!

Legyél kezdő vagy haladó a keresőoptimalizálásban, itt és most lesz jó néhány hasznos tippem, amely neked is segít elérni a céljaid és nem csak a seo területén. A keresőoptimalizálás nem csak a szövevényes irányelvek miatt valóban nehéz, hanem a konkurencia miatt is, ezért fel kell kötni a nadrágot. Olykor még nekünk profi szakembereknek is komoly kihívást jelent egy oldalt bejuttatni az első 10 vagy még inkább az első 3 közé.

Pontosan ezért készültem neked a seo tudásanyagommal!

Ugyanis rendszeresen fordulnak hozzám új ügyfelek azzal a kéréssel, hogy segítsek jobb helyre kerülni a találati listában. Az Google keresője már nagyon régóta működik, de már az első 5 év után is önálló szakmává érett a keresőoptimalizálás. Azóta pedig eljutottunk csak még bonyolultabb lett a dolgunk.

Ezért van Neked is szükséged a Seo Tudásanyagomra!

A seo munkálatok során rendszeresen találkozol új fogalmakkal? Vagy csak nincs időd alkalmazni az újdonságokat? Akkor itt az ideje, hogy mélyebbre ásd magad az keresőoptimalizálás bonyolult világában! Seo tudásanyag, hogy könnyebben menjen a munka.

Miért van nagy szükséged a seo tudásanyagomra?

Egy cégvezetőnek nincs napi több órája a Google irányelvekkel foglalkozni! Neked egy konkrét, korábbi tapasztalatokon alapuló, már bevált, már bizonyított, működő, segítséget nyújtó tudás anyagra van szükséged!

Itt van a megoldás! Csak ki kell nyújtanod a kezed érte és máris a Tiéd!

Nincs időd, kapacitásod a szükséges hozzáértés megszerzésére?

Ezt én nagyon jól tudom, éppen ezért készítettem el a Seo Tudásanyagom, melynek segítségével kézzelfogható információkra teszel szert.

Mennyi időt kell rászánnod, hogy elérd vele a céljaid?

Mindössze heti néhány perc ráfordítással eléred, hogy eredményesebbek lesznek a keresőoptimalizálási munkálataid. A Seo Tudásanyag elolvasása és megvalósítása után máris jobb eredményeket fogsz realizálni!

Kiknek szól?

Kezdőtől a haladóig. Ha már foglalkozol keresőoptimalizálással, akkor is érdemes kérned, mert vannak benne olyan nüansznyi finomságok, amelyek felett sokan átsiklanak!

A keresőoptimalizálás számodra is kiemelten fontos, hiszen így állandó költségek nélkül szerezhetsz új ügyfeleket. Persze ez csak abban az esetben igaz, ha nagyon jól értesz hozzá. Én most abban szeretnék a segítségedre lenni, hogy ráléphess arra az útra aminek a végén saját erőből juttathatod a céged a találati lista élére.

Én azt vallom, hogy minden cég tulajdonosnak 2 választása van. Vagy profi szakembereket alkalmaz vagy saját maga válik azzá az adott területeken. Te szeretnéd, ha kézben tarthatnád a keresőoptimalizálásod? Akkor töltsd le a tippsorozatomat és válj sokkal jobb szakemberré.

Általában minden marketingesnek van 1-2 esetleg 3 szakterülete, amihez nagyon jól ért. De ezek mellett a marketing többi ágában is bizonyos szintű jártasságra kell szert tennie. Éppen ezért Neked is nagyon jó lesz ez a seo tippsorozatom, hiszen ez az anyag a kezdő szinttől a haladóig mindenkinek tartogat hasznos információkat.

Az értékesítőknek az egyik legfőbb fegyvere a marketing és azok a legsikeresebbek, akik ezt be is látják. Ha értesz a keresőoptimalizáláshoz, azzal egy olyan eszközt veszel a kezedbe, aminek a segítségével hosszú távon bármilyen terméket sikeresen értékesíthetsz. Ehhez most nincs más teendőd, csak letölteni a seo tippsorozatomat.

Milyen egy jó asszisztens? Olyan, aki a cég életében szinte mindenben területen tud segédkezni. Ha szeretnél a munkaerőpiacon értékesebbé válni vagy a munkatársad képeznéd tovább, akkor mindenképpen ajánlom, hogy töltsd le a seo tippsorozatomat, aminek a segítségével bárki elsajátíthatja a seo alapjait. De olyan tanácsok és trükkök is találhatóak benne, amik még a tapasztaltabb szakemberek számára is hasznosak lehetnek.

Hogyan épül fel a Seo Tudásanyag sorozat?

Nem ismerhetem a te seo tudásszintedet, éppen ezért az anyagok a kezdőtől a haladóig épülnek fel. Fontos buktatókról lesz itt szó, amelyek olykor egyértelműek, hogy a legszívesebben a falba vágnád a fejed, de mégis 10-ből 7-9-en elrontják.

Ne késlekedj… Nem tudom kontrollálni az Seo Tudásanyagra jelentkezők számát!

Ne késlekedj! Kérd most, mert nagyon sokan jelentkeznek rá, mert rengeteg oldalon, partnernél beharangoztam ezt a képzést. Sajnos nincs ráhatásom arra, hogy hány versenytársad szerezheti meg előtted… Az információ manapság kincs! Egy tollvonással megelőzhetnek a többiek, ha nem vagy gyors, figyelmes. Szóval kérd és kezd el minél hamarabb alkalmazni az itt tanultakat.

Tudd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra a Google és ezeket hogyan tudod hatékonyan kiaknázni. Ehhez nincs más teendőd, mint:

  • Kérni a Seo Tudásanyagot, azaz feliratkozni.
  • Megerősíteni a jelentkezésedet, egy levelet fogok neked küldeni a megadott email címedre.
  • Ha spambe, promóciók fül alá menne a levél, akkor az én email címem vedd fel a megbízható küldők listájára, hogy nehogy lemaradj egyetlen tippemről se.