Te tudod, hogy az oldalad milyen állapotban van seo szempontból? Esetleg tettél már erőfeszítéseket ezen a téren? Látod is a változást? Ha Te is úgy érzed, hogy egy kicsit a sötétben tapogatózol, akkor nagyon jó helyen jársz. A seo elemzés szolgáltatásom segítségével pontos képet kapsz az oldaladról keresőoptimalizálás szempontból.

Mi is az a seo pontosan?

A seo már néven keresőoptimalizálás olyan jellegű tevékenységet jelent, aminek a hatására jobb pozíciót tudhatsz a magadénak a Google keresőjében. Természetesen ez az organikus találatokra értendő és nem a fizetettekre. Mit jelentenek az organikus találatok? Ezek azok a találatok a Google keresőjében, amikért nem fizetsz, azaz nem hirdetés.

Milyen területekre terjed ki a keresőoptimalizálás?

Az oldalad teljes egészét át kell, hogy szője a mélyben rejtőző kódoktól egészen a mindenki számára látható képekig. Talán éppen ezért is okoz olyan sok problémát a vállalkozások számára. Hiszen vannak olyan seo irányelvek, amikkel sokan tisztában vannak, de rengeteg olyan is akad, amit csak a profik tudhatnak. Ennek az egyik oka, hogy közel 200 paraméter van, melyet a Google megvizsgál a rangsoroláskor a másik pedig, hogy a Google irányelvei folyamatosan változnak. A jobb érthetőség kedvéért nézzünk meg néhány elemet, amik fontosak.

  • A weboldalad gyorsasága.
  • A szöveges tartalmak hossza és minősége.
  • A kulcsszó sűrűség.
  • A kép leírások.
  • A kiemelések használata.
  • A szövegek tördeltsége.
  • A belső és külső linkek.
  • A meta adatok…stb

Mit kapsz egy seo vizsgálat után?

Miután elvégeztem az elemzést az oldaladon kapsz egy kimutatást melyből megtudhatod mely területeken lesz szükséged változtatásokra, hogy jobb helyezésed legyen a Google találati listájában.

Kinek ajánlom ezt a szolgáltatásomat?

Mindenkinek, aki szeretne a számára fontos kulcsszavakra jó helyet elfoglalni a Google keresőjébe. Ez érdekes lehet számodra, ha még csak most akarsz belevágni a keresőoptimalizálásba, de akkor is, ha már tettél ilyen irányú változtatásokat.

Mit kezdhetsz ezekkel az információkkal?

Ha saját magad szeretnéd feljebb tornázni az oldalad a keresőben, akkor ez egy nagyon jó támpont lesz a munkád során. Azonban, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor ez lehet az első lépés a közös együttműködésünkben. Persze ez az elemzés nem kötelez semmire, hiszen utána még mindig dönthetsz úgy, hogy saját magad próbálkozol. Azonban, ha utána úgy érzed szeretnél segítséget kérni, akkor rám számíthatsz.