Mi volt a célom ennek az oldalnak a létrehozásával?

Az, hogy segíthessek a vállalkozásoknak, hogy minél jobb helyezést érhessenek el a Google keresőjében. Természetesen nem lehet minden vállalkozás az összes számára fontos kulcsszóra az első helyen, de ha már csak néhány lényegesen kifejezésre sikerül bekerülnöd a topp háromba nagyon meg fog növekedni a bevételed.

Miért ennyire lényeges jó helyen szerepelni a Google keresőjében?

Mert ahogyan Te is úgy mindenki más is a Google-t használja információgyűjtésre. Amikor egy új éterembe szeretnének elmenni a Google keresőjét használják. Ha a jövőévi nyaralást tervezik meg, vízszerelőt keresnek vagy, új bútort akarnak vásárolni szinte biztos, hogy a keresőóriást hívják segítségül. De vajon hány találat képes felkelteni az érdeklődésüket? A felmérések bebizonyítotték, hogy az organikus találatok első 3 eleme viszi el a kattintások kétharmadát. A többin gyakorlatilag az első oldal maradék 7 szereplője osztozik és a 2. illetve a 3. oldalra már csak nagyon ritkán lépnek tovább. Éppen ezért számodra is az legyen a minimális cél, hogy az első 10 találat között szerepelj a legfontosabb kulcsszavaidra.

Mennyire nehéz oda kerülni?

NAGYON! Gondolj csak bele, hogy csak a Te szegmensedbe lehet, hogy több száz vállalkozással kell versenyezned és könnyen lehet, hogy más szakterületeken is használják a kulcsszavaitokat. És akkor még nem is beszéltem a Google szerteágazó és folyamatosan változó irányelveiről, amik szintén nem könnyítik meg a munkát. Gyakorlatilag a teljes weboldalad ezek alapján kialakítanod a kódoktól egészen az utolsó képig. Te ismered a Google minden irányelvét?

Nem baj, ha nem!

Hiszen senki nem lehet minden területen szakértő! Éppen elég, hogy abban jó vagy amivel foglalkozol. Ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy azoknak a vállalkozásoknak is legyen lehetősége jó organikus pozíciót elérni, akik nem rendelkeznek ilyen szaktudással. Hiszen számodra is nagy lehetőségeket tartogat a Google csak tudnod kell kiaknázni.

Szeretnéd, hogy a weboldalad az 5.-6. oldalról végre előrébb jusson és legalább az első oldalon, de idővel az első 3 találat között szerepeljen? Nem szeretnél még évekig kísérletezni mire minden praktikát megtanulsz? Akkor a legjobb helyen jársz! Nézz szét a megoldásaim között, válaszd ki a számodra legjobbat és kezdjük meg a közös munkát, hogy minél hamarabb elkezd előrébb jutni a Google találatok között.