Termékek IZOM, ÍZÜLET, PORC, CSONT kategóriában

Ízületi spray

Tartalom

  A BetterYou Magnézium Olaj Joint Spray közvetlenül az ízületekre és izmokra használható, segíthet az ízületi és izomfunkciók támogatásában.

  ízületi spray

  A bőrön keresztül felszívódva a transzdermális magnézium közvetlenül a sejtekbe hatol be, gyorsabban feltölti a magnézium szintet, mint a kapszulák vagy tabletták. Magnézium A magnéziumnak fontos szerepe van a fehérje- a zsír- és a ízületi spray, szabályozza a koleszterinszintet, hozzájárul a csontok, a fogak és a fogíny épségéhez.

  ízületi spray

  Elengedhetetlenül szükséges az idegek és izmok megfelelő működéséhez, beleértve a szívizmot is, így csökkentve a szívroham, stroke kockázatát, normalizálva a vérkeringést. Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim megfelelő működéséhez.

  ízületi spray

  Mivel a szervezet nem képes maga előállítani, ezért fontos a folyamatos, külső pótlása. A szükséges mennyiség hiánya visszavetheti a csontnövekedést, szívritmuszavarokat idézhet elő, megnöveli a trombózis és a szívizomelhalás kockázatát. Okozhat még depressziót, visszatérő fejfájást, szédülést, koncentrációzavarokat, viselkedészavarokat, étvágytalanságot, magas vérnyomást és kalcium-oxalát kőképződést is.

  ízületi spray

  Összetevők: víz, Zechstein őstengeri magnézium klorid koncentrált oldata, víz, magnézium-klorid-hexahidrat, gükozamin-szulfát halból és rákfélékbőlmentololaj, wintergreen olaj, emulgálószer: poliszorbát Felhasználási javaslat: fürdés után a bőrre fújva, elalvás előtt, gyengéden bemasszírozva, kerülve az érzékeny területeket szemkoncentrálva az ízületekre, izmokra és a problémás területekre.

  Első használatkor ajánlott 5 fújást ízületi spray felvinni az érintett ízületek területére és fokozatosan naponta emelve az adagot napi fújásra.

  ízületi spray

  Igény szerint alkalmazható a nap bármely szakában. Kezdeti alkalmazásnál kissé a bőrön bizsergető érzés tapasztalható, amely alacsony magnézium szintet jelezhet, de a magnéziumszint helyreállításával meg fog szűnik.

  ízületi spray

  Hozzászólások, vélemények.